Kiloene sidder på kroppen, men kontrolcenteret sidder i hjernen...

Jeg brænder for at bevise at alt kan forbedres; hjernen, kroppen, tanken...

og det hele, nej, det meste foregår i hjernen...,

Ved at ændre dine tanker - kan du ændre kursen på dit liv!

HVEM ER BETINA BRUUN?


Min historie

Mit navn er Betina Bruun. Kandidat i folkesundhed og tankefelt-terapeut, samt registreret psykoterapeut og jeg bor i Skagen.

Min mission er at skabe større glæde, livskvalitet og flow i livet ved at tage udgangspunkt i tankefeltterapi til madproblematikker, overvægt og stress.

Jeg anser, at vi er biologiske, sociale og reflekterende væsener, som ønsker at blive set hørt og føler også velkommen i livet. Min mission er at skabe de bedste betingelser for dette skal lykkes ved at styrke dig i at lære af dine tidligere erfaringer, styrke dine vaner og rutiner og tilvejebringe den viden, som bringer dig tættere på dit mål.

Jeg er ekspert inden for folkesundhed, neuropsykologi og post stress posttraumatisk stress, samt posttraumatisk vækst – dvs. at komme styrket ud af en traumatisk hændelse.

jeg arbejder holistisk, det vil sige at jeg tager udgangspunkt i det hele menneske, inklusive dine erfaringer, din viden og dine styrker.

Jeg har med min naturligvidenskabelig baggrund forsket i videnskaben bag tankefeltterapi til blandt andet stress, traumer og vægttab igennem de sidste 10 år og jeg nysgerrig og benytter forskellige vidensområder i en kreativ og velfunderet praksis.

Jeg tilbyder et velfunderet program for Naturlig Vægt, som er sammensat og har en naturlig rækkefølge, som gradvist giver dig værktøjerne og viden til at få dine ønsker og drømme til at fungere i det virkelige liv. Det er på samme tid en enkel og samtidigt en livsforandrende teknik, der kan ændre dit liv.